Vorige pagina

Winactie omdat het feest is!

Jaaaa, dit hele jaar is het feest! Anne-Marie en Lotte zijn 12,5 jaar maten, een koperen jubileum. Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Elke maand zal er een winactie op facebook en instagram zijn. Houd onze pagina’s dus goed in de gaten en win super gave prijzen!

Actievoorwaarden en spelregels:

1. Winacties worden uitgeschreven door Verloskundigenpraktijk De Kei te Amersfoort. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je het bericht gedeeld en geliked hebt en de eventuele vraag hebt beantwoord.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via een persoonlijk facebook of instagram bericht, waarmee aan de actie is deelgenomen. Via dit bericht zal naam en emailadres gevraagd worden. Deze dienen correct en binnen 5 werkdagen doorgegeven te worden via het emailadres van Verloskundigenpraktijk De Kei. De gewonnen prijs moet binnen 3 maanden gebruikt worden bij betreffende organisatie.

10. Verloskundigenpraktijk De Kei kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. De echo en de shoot dienen binnen 3 maanden gebruikt te worden. Een foto van de echo of shoot zal op facebook verschijnen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Verloskundigenpraktijk De Kei voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Verloskundigenpraktijk De Kei.

17. Verloskundigenpraktijk De Kei handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Verloskundigenpraktijk De Kei, Elly Takmastraat 31, 3813 MA Amersfoort, 033-4801880 of e-mail: info@verloskundigenpraktijkdekei.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.