Borstvoedingscursus De Kei & Annemarie Aalders

dekeiOm een weloverwogen keuze te maken en goed geïnformeerd aan het geven van borstvoeding te kunnen starten. Het is handig als je partner ook meekomt. Samen sta je sterker. De cursus wordt gegeven door lactatiekundige Annemarie Aalders.

Wanneer:
Regelmatig wordt er een avond van 19.30 uur tot 21.30 uur georganiseerd.

Locatie:
De Kei Robijn, Medisch Centrum Vathorst
Wervershoofstraat 363
Amersfoort Vathorst

Kosten:
€25,–

Aanmelden:
Meld je hier aan!

 

Centering Pregancy
 

In beide teams is het volgen van Centering Pregnancy mogelijk. Zwangerschapscontroles met andere zwangeren (dus in plaats van de individuele controles), waarbij je 17 uur meer zorg krijgt, maar vooral veel meer informatie.

Bij deze vorm van zwangerschapscontroles kom je tien keer gedurende 2 uur met andere zwangeren bij elkaar. Je deelt ervaringen, krijgt ondersteuning en helpt elkaar bij het vinden van oplossingen. Deze vorm van zorg geeft vrouwen een grotere rol in hun eigen zorgproces. Je krijgt meer uitgebreidere voorlichting in je zwangerschap dan tijdens de korte individuele controles. Het grote voordeel is dat de bijeenkomsten zullen worden geleid door één vaste verloskundigen. Dat is prettig en vertrouwd.

Elke 6 weken start een nieuwe groep van 6-10 vrouwen. Hierdoor verschil je maximaal 6 weken van elkaar qua zwangerschapsduur. Hartstikke leuk, heel leerzaam (ook voor de verloskundigen) en heel succesvol. Alle vrouwen ervaren steun en geven aan veel te leren. Zelfs zwangeren die al een kind hebben vertellen dat ze hier goede tips en trics leren. Dat ze een keertje voor proef konden komen was fijn. Ze waren opgelucht dat het geen theekransje was en bleven!

 
“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”
 
Je krijgt informatie toegestuurd bij aanmelding. Je verloskundige zal je bij de intake er wat over vertellen. Dan kan je je aanmelden of er nog even over nadenken. 
 

FIJN!Zwangerschapsgym

fijnTijdens de zwangerschap is het belangrijk fit te blijven en om informatie te krijgen over je zwangerschap, bevalling en de tijd erna. Samen met vrouwen die even ver zwanger zijn doe je oefeningen, bereid je je voor en deel je ervaringen. Kortom op een nuchtere manier een leuke en leerzame tijd.

Kosten:
De cursus van 14 lessen kost € 200,- inclusief 21% BTW.

Locatie:
MFC Antares
Maximaplein 7
Leusden

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Samen bevallen

De zwangerschapscursus die je mét je partner volgt. De cursus is er op gericht de beide ouders uitgebreid te informeren, eventuele angsten bespreekbaar te maken en het vertrouwen in je eigen kunnen te vergroten. Gedurende de cursus is er steeds aandacht voor de ondersteunende rol van de partner, zodat deze actief betrokken kan zijn bij de bevalling.


Locatie:

Amersfoort (Vermeerkwartier en Nieuwland) en in Soest (Soest Zuid)

Door:
Esther Weijns, Laura Rodenburg of Jet de Roode

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Zwangerschapsbegeleiding NatuurlijkZwanger

mamzNatuurlijkZwanger is een zwangerschapscursus die je helpt om op een energieke en natuurlijke wijze je zwangerschap te beleven. Gegeven door shiatsutherapeuten.

Locaties:
Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Zwangerschapsyoga

yoga-in-praktijk-496

De cursus is er op gericht om jouw bevalling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het helpt je bewust te worden van de veranderingen in je lichaam en geest. Dit uur is heerlijk om een moment afstand te nemen van alle drukte in je dagelijks leven en  je aandacht even helemaal te richten op je lichaam en je kindje.

Kosten:
Groepslessen, 10 lessen voor €145, –
Privé lessen,  €25,- per les/uur
Privé lessen aan huis €35,- per les/uur
Partner les op verzoek

Locatie:
Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst
Eelerberg 6
3825 BE Amersfoort
jenniferdendaas@yogainpraktijk.nl of bel 06-14553698

Aanmelden:

MELD JE HIER AAN!

Zwangerschapsyoga

indexYogamoment
Het lichaam van een vrouw die zwanger is ondergaat een enorme verandering. Zwangerschapsyoga sluit hier bij aan.
Het lichaam heeft veel energie nodig om al die veranderingen te ondergaan, en het kindje te laten groeien. Er wordt dan ook rustig geoefend.

Kosten:
€ 40,- per 4 weken, incl. partnerles

Lokatie:
Margriet Nichting, Van Tuijllstraat 18, Hooglanderveen/Amersfoort Noord
033-4755404

Aanmelden:

MELD JE HIER AAN!

Bevallen is Topsport

bevallen-is-topsportBevallen is Topsport gebruikt inzichten vanuit de sportpsychologie voor bevallen.
Bevallen is te vergelijken met een top sport prestatie, want je bent
9 maanden non stop in fysieke voorbereiding voor jouw ultieme prestatie.
In de workshops leer je hoe je mentaal voorbereid je bevalling in kunt gaan. We gaan niets fysieks doen. Je kunt de workshops samen met je partner volgen.

Lokatie:
Noorderlicht 125
3824 EC,  Amersfoort
tel: +31 (0)6 1147 8465

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Zwangerschapsyoga
Yoga to live. De cursus is er op gericht dat de zwangeren vertrouwen krijgt in haar eigen lichaam. Ze leert bewust te voelen en te ervaren. De bevalling is geen doel op zich omdat deze in de toekomst plaatsvindt. Het uitgangspunt van de zwangerschapsyoga is, dat wanneer de zwangere bewust leert ervaren wat haar lichaam  nú verlangt, ze dat bij de bevalling ook zal voelen wat haar lichaam dán verlangt.De partner heeft 
een belangrijk aandeel in de lessen.

Locatie:
Huis van Irene Mesu
Het Geheugen 27 
3823WS Amersfoort Kattenbroek
irene@ronaldboiten.nl of bel 06 131 713 04

Kosten:
Privé lessen,  €40,- per les
Kom je met meerdere zwangeren dan zijn de kosten lager.

Aanmelden:

MELD JE HIER AAN!

 

Bevalwijzer

logo3Bevalwijzer geeft informatieve cursussen ter voorbereiding op de bevalling en de tijd daarna, voor jou en je partner. De Bevalwijzer cursussen zijn niet alleen fysieke, maar ook mentale én praktische voorbereiding: door alle informatie objectief op een rij te zetten krijg je overzicht in wat er te wachten staat en daarmee een gevoel van rust en controle.
Privecursussen kunnen ook bij jou thuis!! Ook in Engels. Bel of mail voor meer informatie.

Simone Kool, verloskundige
Contact via email of telefonisch:
simone@bevalwijzer.nl
06-2489 5800

Lokatie van de cursussen:
Trompstraat 1
1271 SX Huizen

Aanmelden algemene cursus:
Meld je hier aan!

MamaRijk

mamarijkMamaRijk biedt begeleiding, training en producten om vanuit eigen kracht, in verbinding met jezelf en je kind de wereld van het ouderschap te ontdekken. MamaRijk ondersteunt (toekomstige) ouders om ontspannen en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan dmv Hypnobirthing. Daarnaast geeft MamaRijk inspiratie en handvatten om het communiceren met kinderen te vergemakkelijken dmv Dustan Babytaal. Ook is ze draagdoekconsulent.

Locatie:
MAMARIJK
De Hank 154
3832 JM Leusden

Aanmelden:
 info@mamarijk.nl 
06-45165069

Mamacoach Amersfoort
shutterstock_249155974 Vivian is MamaCoach. Zij geeft individuele zwangerschapsbegeleiding ter voorbereiding op de bevalling. Of je nu voor het eerst een kindje krijgt of al een ervaren moeder bent bij Mamacoach Amersfoort kan je terecht voor een persoonlijke begeleiding. Zodat je zowel fysiek als mentaal klaar bent voor de bevalling en de komst van je kindje. Ook bij angst, somberheid of andere emoties kan je bij Vivian terecht.

Locatie:
Van Tuyllstraat 15 Hooglanderveen of bij jou thuis

Kosten:
80 euro/uur

Aanmelden: 
info@mamacoachamersfoort.nl of:

Meld je hier aan!

 Cursus Bevallen
cursus-bevallen-logo1-300x172Bereid je samen voor op de bevalling bij Cursus Bevallen. De cursus wordt aangeboden in een 1 daagse snelcursus in groepsverband of in privé vorm aan huis. Na de cursus zijn jullie volledig op de hoogte van het geboorteproces en de keuzes die jullie hebben tijdens de bevalling.  Dit geeft rust in de aanloop naar de bevalling toe maar zeker ook tijdens de bevalling! Ook voor mannen is deze cursus erg leerzaam en leuk.

Locatie:
Mont Blanc 2, Amersfoort, of bij je thuis

Kosten:
  95,- tot 275,- euro

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Hypnobirthing bij Sophie

Het is mijn passie om de bevalling tot iets moois te laten zijn. Iets waar jullie als stel vol vertrouwen en positief naar uit kijken. Zelf heb ik de kracht van hypnobirthing ervaren en een fantastische bevalling gehad, heel puur. Ik heb er zo van genoten! Dat wens ik jullie ook toe. Ook in mijn huidige leven heb ik nog veel aan wat ik toen in de cursus heb geleerd. Ik geef de cursus in één hele dag in het weekend.

Locatie:
Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
info@bijsophie.com / 06-24703577

Kosten:
Groepscursus met maximaal 5 koppels € 258,-
Privécursus bij jullie thuis € 369,-

Aanmelden:

MELD JE HIER AAN!

 

 

Zwanger in Beweging

fyzieTijdens de 12 trainingen Zwanger in Beweging,van Fyzie in het Medisch Centrum Vathorst, worden de diepe stabiliserende rompspieren, als ook de overige spieren van de romp en benen, getraind. Er wordt aandacht besteed aan specifieke punten voor de bevalling, zoals ademhalingstechnieken, weeenopvang en perstechniek.

Verder is er altijd een warming-up d.m.v. low-impact of cardiofitness en een cooling-down d.m.v. streching of ontspanning. Er kan op elk moment van de zwangerschap gestart worden door de continue instroom in de groepen. Er wordt getraind in kleine groepjes, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Locatie:
Medisch Centrum Vathorst
Wervershoofstraat 363
3826 EM Amersfoort

Aanmelden:
Neem een kijkje in de folder of mail naar ekok@fyzie.nl

Beweging na de zwangerschap

fyzieZowel de zwangerschap als de bevalling is een grote belasting voor het lichaam. Belangrijk is dan ook om na de bevalling op een verantwoorde manier te beginnen met conditieopbouw, alvorens de eigen sport weer te hervatten. Deze cursus wordt gegeven door een fysiotherapeute die gespecialiseerd is in zwangerschapsbegeleiding. Het zijn zes lessen met de volgende thema’s: rompstabiliteit, belasting-belastbaarheid, bekkenbodem, ontspanning en inspanning.

Locatie:
Medisch Centrum Vathorst
Wervershoofstraat 363
3826 EM Amersfoort

Aanmelden:
Neem een kijkje in de folder of mail naar ekok@fyzie.nl

Sportief Zwanger

482578_593519934058036_891846998_nSportiefZwanger zijn 10 lessen educatie, kennis en gezelligheid gecombineerd met sportieve lessen voor de zwangere. De sportieve lessen zijn afwisselend met low-impact aerobics, spierversterkend, cardio, houdingsoefeningen, bekkenbodemspiertrainingen en afgesloten met rustige ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Een goede voorbereiding op je bevalling. En om weer snel en goed back in shape te komen kun je je aanmelden voor de back-in-shape lessen.
Na de bevalling zijn er nog mama&ukkie lessen mogelijk.

Kosten:
€ 70,00 voor 10 sportieve zwangerschapslessen. Ovv De Kei krijg je 5,- euro korting.

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Mom In Balance

mom-on-balance
Goed in conditie blijven tijdens de zwangerschap. Elke week een leuke workout met andere zwangeren. Puur op sport gericht voor een betere zwangerschap, bevalling en herstelperiode erna. Ook vervolgcursussen zijn geliefd.

In verschillende parken in Amersfoort, klik hier voor de lokaties.

Kosten:
Vanaf 48,50 euro per maand.
Aanmelden:
Meld je hier aan!

Fit and Mom

back2fit1
Een sportorganisatie die lessen aanbied voor de zwangerschap en daarna, ook samen met je kindje.
Snel terug in Shape na de bevalling.
Buggybootcamp (dus lekker geen oppas regelen).


Locatie:
Amersfoort Vathorst, Park der Tijden.

Kosten:
Gratis proefles.
Vervolgens verschillende abonnementen vanaf 35,- euro.

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

 

Mamadances

mamadances_logo_160x160

Zingen, dansen of naar muziek luisteren is tijdens de zwangerschap heel ontspannend voor je baby.
Zowel tijdens de zwangerschap als erna. Heerlijk dansen op muziek met je kindje.
Je kan altijd instromen hoeveel weken je ook bent!

Locatie:
Kinderbelevingscentrum De Vathorst
Caraïben 6, 3829 BZ Amersfoort

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

ZwangerFit MTC
Logo-MTC deFysioclub-Kader 19.48.56Voor zwangere en pas bevallen vrouwen, die op een verantwoorde en eigentijdse manier iets aan lichaamsbeweging willen gaan/ blijven doen, is het ZwangerFit® programma bij MTC de fysioclub de perfecte oplossing. Er wordt aandacht geschonken aan de spiergroepen die de zwangerschap ondersteunen, conditietraining en ontspanning- en bekkenbodemoefeningen. Daarnaast is er coaching mogelijk over onderwerpen omtrent de bevalling.  

Locatie:
MTC de Fysioclub, Databankweg 2a, 3821 AL Amersfoort
MTC de Fysioclub, Stevinstraat 1, 3817 WG Amersfoort

Kosten:
45,- euro per maand

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Zwangerschapsbegeleiding

fysi-uniqueFysi-Unique is een fysiotherapiepraktijk waarbinnen verschillende disciplines ondergebracht zijn, waardoor zij over zeer ervaren therapeuten beschikt. Een zwangerschap brengt zowel lichamelijk als emotioneel veel veranderingen met zich mee. Om jezelf hierop optimaal voor te bereiden is begeleiding onontbeerlijk. De cursus zwangerfit is afgestemd op de zwangere en wordt odnersteund door 4 theorielessen. Na de bevalling kan training weer opgepakt wordenin het zwangerfit-post partum programma, dat naadloos aansluit op de zwangerfit cursus.

Locatie:
Fysi-Unique
Henry Dunantstraat 32
3822 XE Amersfoort

Aanmelden:
Neem een kijkje op de website of bel naar 033-4558945 en vraag naar Maaike Wiezer.

Perfect Pilates

fyziePerfect Pilates, van Fyzie in het Medisch Centrum Vathorst, is een trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een “back to basic” principe. De nadruk ligt op het versterken van de “powerhouse” oftewel buikspieren, rugspieren en bekkenbodem, door middel van
oefeningen op een matje. Hierbij komen kracht, lenigheid en stabiliteit aan bod. Elke les volgt een vast schema: algemene warming-up op muziek, gerichte warming-up van spiergroepen en gewrichten, Pilates oefeningen, cooling down door middel van stretching en ontspanning. Perfect Pilates is zeer geschikt om tijdens de zwangerschap te volgen. Omdat alle oefeningen gericht zijn op het versterken van het bekkengebied en lage rug, helpt deze methode om
bekkenklachten te voorkomen. De oefeningen zijn aangepast aan de zwangerschap, bijvoorbeeld door de oefeningen uit te voeren op de oefenbal i.p.v. een matje.

Locatie:
Medisch Centrum Vathorst
Wervershoofstraat 363
3826 EM Amersfoort

Aanmelden:
Neem een kijkje in de folder of mail naar ekok@fyzie.nl

Zwanger en Fit

body-en-balanceBij Theo Meijer Sport wordt Fysio Physics gegeven voor zwangere vrouwen. Een uitgebreide cursus met oefeningen voor houding, ademhalings en ontspanningstechnieken en sport-, voeding- en bevaltechnieken. In de 9 lessen is een partneravond met informatie over de baring.

Club Pellikaan Amersfoort
De brand 5
3823 LE Amersfoort

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Zwangerschapshaptonomie

brigitte-pouwelsZwangerschapshaptonomie. Het kind dat jullie verwachten, hoe klein ook, is al helemaal toegerust om contact te maken. In dit zwangerschap is de manier om te communiceren met jullie kind via het gevoel en de aanraking. In het begin van de cursus richt de begeleiding zich vooral op het verder ontwikkelen van contact leggen met je kind. Door met aandacht aan te raken leer je de reacties van je kind verstaan. Klik op het logo voor meer informatie over één van de twee cursussen.

Kosten:
De kosten bedragen € 80,- per uur. (incl 21% BTW)

Locatie:
Haptonomiepraktijk Brigitte Pouwels
Zuidsingel 45 D
3811 HC Amersfoort

Aanmelden:
brigitte@hapto-amersfoort.nl

Babymassage

fijnAl meteen na de geboorte maakt u door lichaamstaal contact met uw baby. Bijvoorbeeld met uw stem of als u uw baby vastpakt. Maar u kunt meer doen. Met babymassage maakt u op een bewuste manier contact met uw kindje. Uw baby is hier heel ontvankelijk voor. Aanraken is voor uw baby een tastbaar bewijs van geborgenheid en vertrouwen. Het versterkt de band tussen u als ouder(s) en uw kindje. Babymassage in Amersfoort bij Jet de Roode.

Kosten:
Babymassage met de groep, 5 lessen, kost € 85,- incl 21% BTW
Babymassage individueel, 3 lessen, kost € 100,- incl 21% BTW

Locatie:
MFC Antares
Maximaplein 7
Leusden

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Persoonlijke coaching

praktijk-leeftEen praktische zwangerschapscursus op maat. Bestemd voor elk stel dat zich op persoonlijke en aandachtige manier bezig wil houden met de zwangerschap, aanstaande bevalling en ouderschap. Ook als er angst, depressie oid speelt.

Kosten:
€ 60,- per uur inclusief 21% BTW

Locatie:
Praktijk Leef! coaching – training – relatie
Zonnedauwhof 27
3831 AH Leusden

Aanmelden:
contact@praktijk-leef.nl
033-4767701

Babymassage

BPrintabymassage biedt een moment van rust in het drukke leven van jonge ouders. Het is een simpele manier om heel intiem, één-op-één contact te hebben met de baby en stil te staan bij de signalen die de baby geeft. Hierdoor kunnen deze signalen beter worden opgepikt en geïnterpreteerd wat erg belangrijk is. Veel ouders gaan na de cursus bewuster en meer in het moment om met hun baby, wat de band tussen ouder en kind kan versterken.

Kosten:
Proefles: 50 euro incl. BTW
In een kleine groep, 4 lessen: 89 euro incl.
Individueel basis, 3 lessen: 99 euro incl.
Individueel uitgebreid, 4 lessen: 129 euro incl.

Locatie:
Soesterkwartier, Het Vlinderhuys of bij je thuis

Aanmelden:
info@oh-lijfje.nl
06 – 17 030 553

Zwangerschapsmassage en Babymassage

caa4ecc8c9

Even ontspannen op je buik of op onze speciale massagetafel. Een uurtje tijd voor jezelf voordat de baby komt. En als je kleintje er is kan je babymassage komen doen. Ook voor zwangerschapsyoga en hypnobirthing kan je hier terecht. Zie de website, klik op het logo.

 

Kosten:
Babymassage €70,- per cursus van 3 lessen van 1,5 uur
Zwangerschapsmassage €60,- voor 60 minuten
Cupping of Rebozo €15,- per 15 min

Locatie:
Hendrik van Viandenstraat 21a, Amersfoort

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Zwangerschapsmassage

body-en-feetAls zwangere vrouw ondergaat u tijdens de zwangerschap veel lichamelijke veranderingen. Naast veel vreugde kan de zwangerschap gepaard gaan met klachten. Bij een ontspannen lichaam zult u merken dat de klachten verminderen. U zult merken dat de zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning en rust geeft voor u (als toekomstige moeder), maar ook voor uw kind. Body & Feetcare is een professionele massagepraktijk waarin aandacht voor u centraal staat.

Kosten:
Geen.

Locatie:
Body & Feetcare
Weteringkade 10
3826 BJ Vathorst

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Meander Medisch Centrum, voor medische en poliklinische bevallingen.

meanderOm u voor te bereiden op een bevalling in ons ziekenhuis, organiseren verpleegkundigen van de afdelingen Kraam en Verloskunde en Kindergeneeskunde regelmatig voorlichtingsavonden met als titel ‘Hoe bevalt het?’. Klik op het logo voor de informatieavonden.
Bij het MMC is het betaald parkeren. Moet je er geregeld heen, dan is een weekabonnement van 15euro misschien interessant. Er is van n9-17 uur KINDEROPVANG!

Kosten:
Geen.

Locatie:
Auditorium Meander Medisch Centrum

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Tergooi ziekenhuis, voor medische en poliklinische bevallingen.

tergooiInformatieavond ‘Bevallen in het ziekenhuis’. Om een beeld te krijgen van hoe een bevalling in het ziekenhuis verloopt, organiseert Tergooi informatieavonden.

 

Kosten:
Geen.

Locatie:
Gehoorzaal van Tergooi Blaricum

Bevallen maar…niet altijd blij

hetty-belgraverAls de roze wolk soms een donderwolk blijkt te zijn
Het moederschap maakt de mooiste, maar soms ook de heftigste gevoelens in je los. Je bent niet de enige! Om je steun te bieden en een plek om vrijuit te spreken en delen, start de gespreksgroep regelmatig op verschillende plekken in Amersfoort.

Kosten:
Mijn tarief is € 65,00 per gesprek. Een gesprek duurt een uur.

Locatie:
Veenwal 28-c
3871 KG Hoevelaken

Aanmelden:
info@hettybelgraver.nl
06-41488575

Kidztune
logo_KT_pink-01Dunstan Babytaal. Alle baby’s gebruiken vanaf de geboorte 5 geluiden met ieder een specifieke betekenis.  Zo verteld jouw baby of hij/zij honger heeft, moe is, er een boertje dwarszit, darmkrampjes heeft of een ongemak. Deze geluiden komen voort uit de basisreflexen van baby’s. Het is de manier van jouw baby om met jou te communiceren. Deze methode is ook voor vaders interessant.

Kosten:
Groepstraining: 30 euro per stel
Babytraining: 30 euro
Privétraining op locatie: 75 euro
Babyshower ed in overleg

Locatie:
Van Zuilenlaan 20 of Hooglanderveen of een locatie die jullie beter uit komt.

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Prikkelpracht

Prikkelpracht is een coachingspraktijk met bijzondere aandacht voor gezinnen met een kind met een (chronische) aandoening. Je kunt terecht voor individuele coaching, maar ook voor zwangerschapscursussen. Bijvoorbeeld als tijdens de zwangerschap een aandoening bij je kindje gevonden wordt. Of als je al een kindje met een aandoening hebt en je daardoor bij een volgende zwangerschap bijvoorbeeld last hebt van angsten. De coaching en cursussen worden gegeven door een gediplomeerd coach die ervaringsdeskundig is.

 

Kosten:
Kennismaking gratis
Vervolg gesprekken 45-80 euro

Locatie:
Prof dr Kramerslaan 30, 3431 EE Nieuwegein
Of op locatie bv thuis

Aanmelden:
Marianne Bauwens
06 – 14 39 61 34
info@prikkelpracht.nl

Stiefwijs

Stiefkinderen en dan samen een baby krijgen. Dat kan behoorlijk ingewikkeld en verwarrend zijn. Workshop, lezing of coaching. Kijk maar eens op de site.


Kosten:

Kennismaking gratis via skype, facetime of bellen
5 coachingsgesprekken gedurende 3 maanden, tarief onbekend

Locatie:
Coachhuis Leusden of bij jou thuis

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Voort babycoaching

Samen met ouders kijk ik naar de signalen van de baby. Wat probeert de baby te vertellen en hoe kunnen ouders hier op inspelen. Met elkaar maken we de belevingswereld van de baby verstaanbaar zodat er weer rust komt in het gezin.


Kosten:

Kennismaking gratis via skype of bellen
Vervolg gesprekken  op maat, ong 75 euro per gesprek van 1,5uur

Locatie:
Bij jou thuis

Aanmelden:
MELD JE HIER AAN!

Digitale zwangerschapscursus

Verschillende talen:
www.zwangerschapscursusondemand.nl

Ostara Online zwangerschapscursus:
www.ostarazwangerschapscursus.nl

Online coaching in het moederschap
www.momup.nl

 

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2019 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.