Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Annelot schreef:

  Ontzettend blij en dankbaar voor de warme en kundige zorg van de verloskundigen van team Robijn.

  Tijdens de begeleiding van mijn twee zwangerschappen heb ik veel gehad aan de betrokken en steunende houding. Ook waren ze altijd bereikbaar voor vragen en of geruststelling/een extra controle, wat heel fijn was.

  Tijdens mijn tweede zwangerschap had ik een zorgvraag buiten de richtlijn (bevallen met eigen verloskundige na een keizersnede). Onwijs fijn hoe ze hier voor open stonden en mee hebben gedacht. Ik heb mij daarin ontzettend gezien gevoeld en zo goed geïnformeerd de best passende keuzes kunnen maken.

  Blijf vooral zo door gaan!

 • Melanie Vonk schreef:

  Het is 17 jaar geleden, toen kwam ik voor het eerst bij De Kei. Wat een super lieve meiden allemaal! Heel erg gerustgesteld, vooral bij de eerste, want dat is toch echt wel spannend. Alles ging helemaal goed en op de dag van de weeën, toch maar naar het ziekenhuis, meneer wilde niet komen… Toen mijn dochter. Ik kon, toen ik niets meer voelde, gelijk langskomen en hoorden we een mooi hartje. Ze lag gewoon verkeerd om… Ook met haar naar het ziekenhuis, want 2 weken later was mevrouw er nog niet. Al met al een super praktijk, kundige mensen en een heel fijn team!

 • Sheila schreef:

  Ik had mij geen fijnere verloskundige kunnen wensen. Ik raad echt iedereen de Kei aan. Met in het bijzonder team Jade. Je voelt je gelijk thuis! Ze hebben altijd in alles mee gedacht, goede adviezen gegeven, en mij altijd altijd het gevoel gegeven de tijd voor mij te willen nemen.

  Zelfs na mijn bevalling welke in het ziekenhuis moest plaats vinden, kon ik nog bij ze terecht. Echt zó fijn. Ben ze heel erg dankbaar.

 • Eline schreef:

  De zorg van de Kei was fantastisch. Professioneel, persoonlijk en warm. Ze nemen de tijd voor je en nemen je in alles serieus. Ik voelde me vanaf het eerste moment prettig bij de verloskundigen van team Robijn. Met speciale dank aan Anne-Marie die bij mijn bevalling heeft geholpen, ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en het was voor mij (en mijn vriend) een bijzondere, mooie ervaring. We zijn heel dankbaar dat zij hier onderdeel van uitmaakte.

  Ik heb ook meegedaan aan de centering wat ik iedere aanstaande moeder kan aanbevelen! Super informatief en heel gezellig, wij hebben nog steeds contact met onze groep en kunnen al onze vragen bij elkaar kwijt.

 • Samanda Cavas schreef:

  Ik heb voor mijn zwangerschap geen betere verloskundige kunnen wensen! Er werd mij Centering Pregnancy aangeboden en hierdoor mocht ik elke maand met een aantal andere mama’s samen komen. Echt alle onderwerpen van de zwangerschap kwamen voorbij en geen vraag was te gek! Hierdoor heb ik met een heel gerust hart mijn zwangerschap kunnen meemaken. We kregen ook extra controles, gezellig het hartje luisteren (is altijd heerlijk hihi). Daarbij komt dat ik hierdoor ook enorm bewust was van alles wat mij overkwam en eventueel te wachten stond. Daarbij komt dat ik hieraan ook nog eens een geweldige groep mama’s als vriendinnen heb, elk tijdstip van 24 u per dag is altijd wel iemand beschikbaar om samen iets te overleggen, ervaring te delen en soms lekker de frustraties te uiten. We vangen elkaar geweldig op! Inmiddels zijn de bijeenkomsten voorbij en wij zijn nog steeds enorm hecht en spreken ook af met de baby’s! Friends since the wombs! De bevalling heb ik vooraf uitgebreid mogen bepalen en elke wens werd serieus genomen en besproken. Ik werd voorzien van alle mogelijke opties die ik had, er waren er veel waar ik niets vanaf wist! De bevalling zelf heb ik het geluk gehad dat mijn plan 100% naar wens is uitgevoerd, ik had het echt niet beter kunnen wensen! Ik ben De Kei zo enorm dankbaar, jullie hebben mij mijn eerste zwangerschap als een veilig feestje laten ervaren! Emma en ik danken jullie!!

 • Jolene Keur schreef:

  Wij zijn ontzettend dankbaar voor de goede en fijne begeleiding van team Robijn! Ondanks dat wij medisch werden (dus de zorg over naar het ziekenhuis) bleven ze de hele zwangerschap betrokken. Ze doen alles wat nodig is, en dan nog een beetje meer om je te begeleiden en ondersteunen in een bijzondere en soms ook spannende tijd. Wij hadden ons geen betere praktijk kunnen wensen! Dank!!

 • Julia schreef:

  Tijdens beide (aardig pittige) zwangerschappen ben ik begeleid door team Robijn. Wat een fantastische verloskundigen. Denken mee, bieden een luisterend oor en zijn zeer kundig op medisch gebied ! Heel erg bedankt voor jullie fantastische zorg, wij hadden het niet zonder jullie gekunt;)

 • Fleur schreef:

  Bij beide (pittige) zwangerschappen heel fijn en op een persoonlijke wijze begeleid door de verloskundigen van de Kei! Ik voelde mij telkens serieus genomen en echt gehoord! Ook de begeleiding bij beide thuisbevallingen als zeer prettig ervaren… kortom: ik kan het iedereen aanbevelen om je tijdens deze bijzondere periode te laten begeleiden door de toppers van de Kei!

 • Lilit schreef:

  Ik ben heel bij dat mijn beide zwangerschappen begeleid zijn door Verloskundigenpraktijk De Kei (team Jade), met haar super vriendelijke en deskundige personeel! Ik ben zeer blij met hun goede begeleiding, adviezen; ze luisteren goed naar je, denken goed proactief met je mee, jouw belang als zwangere dame staat voorop(!), ze zijn erg toegankelijk (als ik ook maar een twijfel had en met ze belde, dan kwamen ze en ze steunden me alleen maar). Ik gun iedere zwangere dame zo’n fijne verloskundigenpraktijk.

 • Marleen schreef:

  De verloskundigen van de Kei hebben ons zó fijn bijgestaan tijdens de zwangerschap. Mijn bevalling liep helaas niet geheel vlekkeloos, maar door de ontzettend fijne zorg, beschikbaarheid en betrokkenheid van de verloskundigen van de Kei, kijk ik alsnog terug op een goeie bevalling. De dames van de Kei zijn echt goud waard en wij zijn ze ontzettend dankbaar voor hoe ze ons hebben bijgestaan tijdens de zwangerschap én bevalling! En in het bijzonder willen wij Amela bedanken voor haar onvoorwaardelijke steun toen wij dat zo nodig hadden.
  Liefs, de papa en mama van Noortje

 • Sureya schreef:

  Bij team Jade ben ik altijd heel goed geholpen.
  Bij ieder vraag of onzekerheid die ik had werd ik serieus genomen en gehoord.

  Heel erg bedankt voor de zorgen tijdens ons zwangerschap en daarna!
  Wie weet tot ziens!!!

  Liefs,

 • Floor schreef:

  Bij de Kei zijn we heel welkom ontvangen en altijd goed geholpen. Kleine onzekerheden of zorgen werden direct serieus genomen en er werd altijd de tijd genomen om dingen te bespreken of checken.

  Erg jammer dat ik halverwege mijn zwangerschap werd overgedragen aan het ziekenhuis, maar erg fijn om na de bevalling nog een aantal keer thuis contact te hebben met de verloskundigen van de Kei. Hierdoor hebben we het fijn af kunnen sluiten.

  Naast de individuele contactmomenten, vond ik ook de Centering Pregnancy heel erg waardevol. Dit werd ook erg goed begeleid door Anne-Marie en Donja. Veel geleerd en gelachen!

  Keep up the good work!

 • Ilse Hasselt-de Bruin schreef:

  Na de intake bij team Robijn heb ik meegedaan met Centring Pregnancy. Iets wat ik alle vrouwen aanbeveel omdat je hier al je vragen kwijt kunt, je je onzekeheden kunt delen en echt bewust bezig bent met het wondertje wat in je groeit;)
  Daarnaast levert het ook fijne contacten in de buurt op, leuk als je net als mij net nieuw in de buurt bent komen wonen!

  Lotte, Anne-Marie en collega wat heb ik jullie als súper fijne verloskundigen meegemaakt.
  De oprechte en persoonlijke interesse waarin er de tijd voor je genomen werd, heeft mij geraakt.
  Belde ik jullie voor een vraag dan werd er naar mij geluisterd en kwamen jullie langs, zo nodig verwezen jullie mij door. Uitte ik mijn onzekerheid dan namen jullie deze weg en kon ik weer verder gaan genieten van mijn zwangerschap.

  Nu we inmiddels een week met onze trots (+haar zus) verder zijn, kijken we ook als gezin terug naar een bijzonder fijne begeleiding.

  Dank hiervoor en ga vooral zo door!

  Liefs,

  Erwin & Ilse, Senna en Liena

 • Elles schreef:

  De gezellige, kleinschalige praktijk zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Je wordt gezien en gehoord, je bent zeker geen nummertje. De centering kan ik iedereen aanraden. Een goede voorbereiding op het verloop van de zwangerschap, de bevalling en de kraamweek. Fijne verloskundigen en assistentes, een topteam!

 • Sabine schreef:

  Wat een toppers werken er bij de Kei!

  Vanaf het begin zijn we vriendelijk ontvangen en super goed begeleid. Zowel de verloskundigen als de assistentes nemen echt de tijd voor je, sluiten aan bij je eigen wensen en behoeften en nemen je zorgen of vragen serieus. Een hele prettige ervaring!

  De Centering Pregnancy is ook een echte aanrader. Niet alleen word je enorm goed voorbereid op de zwangerschap, bevalling en tijd daarna, ook houd je er hele gezellige en waardevolle contacten aan over. Kim en assistente Laura van team Jade waren hele gezellige, nuchtere en professionele groepsleiders, waardoor we steeds met veel plezier naar de bijeenkomsten kwamen.

  Bedankt voor de hele fijne tijd en het helpen gezond ‘afleveren’ van onze prachtige zoon. Tot ziens bij de volgende zwangerschap maar weer!

 • S&J schreef:

  Twee van onze kinderen zijn ter wereld geholpen met medewerking van de dames van De Kei. Ze zijn zeer professioneel, erg betrokken en heel liefdevol. Ze hebben niet alleen aandacht voor de moeder, maar ook voor de vader en ze betrokken onze andere kinderen op een leuke manier bij de zwangerschap. Een gedetailleerd en leuk geschreven bevallingsverslag maakte deze bijzondere periode voor ons helemaal af. Deze verloskundigen zijn echte keien!

 • Linda en Jeroen schreef:

  Ons meisje is nu bijna een week oud. Wij kijken terug op zeer geslaagde begeleiding van de zwangerschap. In eerste instantie had ik het idee dat de Centering niet iets voor mij zou zijn. Maar hoe verder we in de zwangerschap kwamen hoe leuker en prettiger het was om je zwangerschap te kunnen delen met andere. Het enthousiasme van Esmee en Laura tijdens de bijeenkomsten heeft er voor gezorgd dat ik goed voorbereid mijn bevalling in ging. Ook buiten de bijeenkomsten om stonden de dames van de Kei altijd voor ons klaar.
  Tijdens onze thuisbevalling zijn we super begeleid door Esmee die heel relaxed en duidelijk bleef precies wat ik nodig had!
  Bedankt!

 • Laura Janssen schreef:

  Het zijn hele deskundige en lieve meiden, mijn zwangerschap en kraamweek heb ik dan ook als heel fijn en positief ervaren.
  Geen vraag was te gek, mijn onzekerheden werden weggenomen, kon altijd met vragen bellen en wat ik vooral heel prettig vond is dat al mijn keuzes werden gesteund.
  Mocht ik weer zwanger zijn zal ik absoluut weer voor De Kei team Jade kiezen.

 • Petra schreef:

  De kei is een hele fijne verloskundigenpraktijk. Vanaf het eerste tot het laatste contact. Ze nemen echt de tijd voor je, zijn betrokken en vinden geen vraag te gek. Ze zijn er voor je bij elke zorg die je rondom de zwangerschap kan hebben. Onze eerste zwangerschap eindigde heel vroeg al in een miskraam. Ze waren heel zorgzaam en belden me een week later nog eens om te vragen hoe het ging. Gelukkig waren we binnen drie maanden alweer zwanger en is alles heel goed gegaan. Tijdens de bevalling hielp Kim van team Jade me. Ik was graag thuisbevallen zonder pijnstilling maar het liep anders: zo’n 8 uur lang knalweeen maar nauwelijks ontsluiting. Het hele proces was Kim ontzettend lief, kalm en daadkrachtig; wat me enorm tot steun is geweest.

  De centering pregnancy die ze aanbieden is fijn. Vooraf was is wat sceptisch (‘als het maar niet zo’n vrouwenpraatgroepje is’) maar ik heb er veel leuke contacten opgedaan en vind het nu met een kleine baby ook nog prettig om andere meiden te kunnen vragen hoe zij dingen ervaren en aanpakken.

 • Josc, Tom en Rosie schreef:

  Wat waren wij blij met de lieve en professionele dames van de kei, de afgelopen 9 maanden. Want ondanks dat ik zelf al jaren in de geboortezorg werk, is alles nieuw, onzeker en spannend als je zelf zwanger bent.
  Er werd alle tijd genomen om onzekerheden weg te nemen, extra controle was geen enkel probleem en toen uiteindelijk alles anders liep (inleiding en keizersnede) waren jullie er ook voor ons!
  Dankzij jullie adequate handelen hebben wij nu een prachtige, gezonde dochter!
  Lieve dames, bedankt voor alles. En mochten wij in de toekomst nog een kindje(s) mogen krijgen, dan komen wij absoluut weer terug!

 • Cariènne schreef:

  Ik ben 3 keer super goed begeleid door de meiden van De Kei van team Jade. Ze zijn heel betrokken, hebben/ nemen de tijd voor je en zijn zeer deskundig. Een hele fijne praktijk!

 • Jellie schreef:

  Lieve team Jade, wat zijn jullie toppers…deze zwangerschap is niet makkelijk geweest voor me. Maar jullie waren er altijd met een luisterend oor, tijd en aandacht. Jullie betrokkenheid heeft me erg goed gedaan maar ook jullie pro- activiteit. Ik hoefde alleen maar aan te geven dat ik 5 weken erg lang vond duren tussen de controles en ik mocht gewoon wat vaker komen. Jullie begrip voor mijn situatie was zo fijn. Ook de aandacht voor de andere kinderen was zo leuk. Ze vonden het een feestje als ze mee mochten. In alle zwangerschappen ben ik bij jullie geweest en niet zonder reden. Ik ben heel blij met de manier hoe jullie mij begeleid hebben. Bedankt!!

 • Carolien schreef:

  Wat een geweldig team, team Jade!
  We hebben jullie betrokkenheid en professionaliteit als enorm positief ervaren!!
  Heel heel erg dank voor alle goede, lieve zorgen, voor, tijdens en na de geboorte van ons meisje!!

  Ben, Carolien & Sas.

 • Monique Schoeman schreef:

  Lieve Anne-Marie en Lotte, Jullie hebben ons met alle zwangerschappen bijgestaan en Anne-Marie jij bent steeds mijn rots in de branding geweest tijdens en rond de bevalling. Zelfs tijdens een hele verdrietige periode kwam jij gewoon langs omdat het je raakte, dat is tegenwoordig echt bijzonder. En hoe mooi dat jij ook de laatste kraamweek begeleidde. Met dit laatste lieve kleine meisje is mijn wens in vervulling gegaan, mede dankzij jullie. Jullie hebben mij allemaal gesteund met deze beslissing zonder te oordelen, die steun heb ik ontzettend kunnen waarderen.
  Heel erg bedankt lieve dames.

 • Chomicha schreef:

  Wat een top team ,ik kan niet anders zeggen dan dat ik een super fijne tijd heb gehad.
  Wat een lieve dames,zo zorgzaam en meelevend ik zal hun iedereen aanraden.
  Ik ben zo blij dat zij mensen behandelen zoals het hoort.
  Wat een ervaring,ik kon ten alle tijden bij ze terecht
  Dames ga vooral zo door .

  Liefs chomicha (jullie weten vast nog wel wie ik ben)☺️

 • Everlyn schreef:

  Zowel tijdens mijn zwangerschap als tijdens de bevalling en na-controles hebben de meiden van Team Jade zich laten zien als professionele, vakbekwame en zeer betrokken verloskundigen. Altijd een luisterend oor, bereid om vragen te beantwoorden en enorm enthousiasmerend en motiverend. Mede daardoor kijk ik terug op een heerlijke zwangerschap en voorspoedige bevalling. Meiden, bedankt!

 • Marijke schreef:

  Wat was ik blij met team Jade! Ik ben voor het eerst door deze meiden begeleid bij mijn 3e zwangerschap. Ondanks dat van te voren bekend was dat ik in klinisch zou bevallen, kon ik mijn hele zwangerschap rekenen op hun steun en expertise. Er kwamen bij mij best wat vragen en emoties naar boven van de vorige bevallingen; die ik nog iets beter een plekje moest geven. De meiden van team Jade hebben mij daarbij geholpen; door hun oprechte luisteren; ervaring; passie en vertrouwen. Ze waren beschikbaar voor mij en dachten met mij mee. Echt super!

 • Monique schreef:

  Team Jade, wow, wat een compleet plaatje! Lieve, betrokken en betrouwbare verloskundigen. Altijd een luisterend oor, goed advies en een warm hart.. Heb nooit het gevoel gehad dat iets ze te veel was. Er heerst een gemoedelijke sfeer in een schone praktijk, alles klopt hier.

  3 zwangerschappen heb ik bij deze praktijk gelopen. De eerste 2 bevallingen werden door de gynaecoloog gedaan, maar 3 x is scheepsrecht… De 3e bevalling kon Irene doen, wat een mooie ervaring! Persoonlijk en vertrouwd. Mijn man mocht onder toeziend oog van Irene, onze dochter zelf aanpakken. Heel bijzonder!

  Bedankt voor alles lieve Dieske, Vivian, Esmee en Irene.. Wij gaan jullie nooit vergeten!

 • Marieke schreef:

  Lieve Lotte en Annemarie,

  Wat was het fijn om jullie als verloskundigen te hebben!!! Na meerdere miskramen en 3,5 jaar gewacht te moeten hebben is onze zoon eindelijk geboren. Jullie stonden dag en nacht voor mij klaar.
  Ook hebben jullie mij zo goed door de onzekere periode van de begin fase van de zwangerschap geholpen. En was het geen enkel probleem om extra vaak bij jullie langs te komen, zodat jullie mij weer de bevestiging konden geven van dat mooie kloppende hartje van de baby!!! Heel erg bedankt voor alle steun, geduld, warmte maar ook gezelligheid. Lieve Lotte ook het bezoekje in Blaricum waardeer ik enorm. Ons gezin is met 2 prachtige jongens compleet, wij gaan er intens van genieten!!! Jullie zijn vakvrouwen!!! Ik hoop dat jullie nog veel zwangere vrouwen zo fijn kunnen helpen, als jullie bij mij gedaan hebben.

  Lieve groetjes, Marieke

 • Annette schreef:

  Onze 4 kinderen zijn geboren onder begeleiding van onze Keien, Annemarie , Lotte, en bij de laatste ook Marieke
  Vertrouwd, lief, zorgzaam, vakkundig en bekwaam. Alles wat een zwangere vrouw nodig heeft!
  De laatste zwangerschap was erg zwaar maar door de hulp en liefde van deze meiden ben ik hem doorgekomen en mochten we ons vierde wonder in onze armen sluiten.
  Jullie zijn een super team!

 • Nanda Dekker schreef:

  Wat ben ik blij met jullie als verloskundigen! Heb vooral Marieke en Lotte gehad. Altijd alle tijd om te luisteren en aandacht voor de kinderen ( Marieke, de kinderen hebben het er nog over dat ze ook naar hun eigen hart mochten luisteren!!)
  Superfijn hoe jullie ons begeleid hebben in de zwangerschap, in het zkh net na de bevalling 😉 en in de kraamweek!!
  We hoopten samen op een “gewone” zwangerschap, bevalling en kraamweek, en samen is dat super gelukt!! Bedankt!!

 • Rijnhout schreef:

  Wat een fantastisch team! ‘De Keien’ zijn jullie, Anne-Marie, Lotte en Marieke! Dankjulliewel voor alle proffesionele hulp die wij van jullie mochten ontvangen rond de geboorte van ons eerste kindje. Wij zullen jullie van harte aanbevelen bij toekomstig zwangere stellen die wij kennen!

 • Simone Severs schreef:

  Geweldige verloskundigenpraktijk, heel laagdrempelig, niets is ze te veel. Tijdens de consulten nemen ze echt de tijd voor je. Tijdens beide bevallingen konden ze mij op mijn gemak stellen en me laten voelen dat ik het goed deed. Bij mijn eerste zoontje was ik zelfs al overgedragen aan het ziekenhuis. Toch was Annemarie daar om mij en mijn man te steunen. Bij mijn tweede zoontje heeft Lotte ervoor gezorgd dat ik de bevalling kreeg die ik heel graag wilde! Voor Lotte en Annemarie is het geen vak, het is hun passie en dat voel je aan alles!

  Lieve meiden, onwijs bedankt voor alles en ik hoop jullie nog eens spontaan ergens tegen te komen! 😉

  Ik wens jullie hele fijne dagen toe en een heel goed en gezellig 2015!

 • Jonine de Waal schreef:

  Anne-Marie, Lotte en Marieke hebben twee keer mijn zwangerschap begeleid op een heel professionele en prettige manier. Ze staan open voor vragen en als je ongerust bent, ben je altijd welkom of komen ze even bij je langs. Mijn eerste bevalling werd uiteindelijk een medische indicatie, maar bij de tweede is Anne-Marie mee geweest naar het ziekenhuis. Wat was dát fijn! Ze was zo rustig en bleef op de achtergrond, totdat haar hulp echt nodig was. Ik kijk daar met een heel goed gevoel op terug!

 • Zeynep Yildiz schreef:

  Ik ben met 3 zwangerschappen begeleid door de verloskundigen van ‘ De Kei’. Dat ik 3 zwangerschappen bij hen heb gelopen, zegt iets over ‘ De Kei’. Ik ben zeer te spreken over de kleine dingen, waar de verloskundigen aan dachten bij iedere zwangerschap.
  Mijn eerste zwangerschap verliep niet goed, ik verloor het kindje met ongeveer 5 maanden. Ik kreeg een kaartje van de verloskundigen rond mijn uitgerekende datum, dit vond ik erg bijzonder. Niemand had eraan gedacht, maar zij wel!
  Dit was voor mij ook de reden om me weer bij hen aan te melden.
  De andere twee zwangerschappen verliepen gelukkig goed. De verloskundige hebben er ook alles aan gedaan om deze zwangerschappen goed te laten verlopen, omdat ze me kende en wisten wat er eerder gebeurt was. Hierdoor voelde me ook gehoord en gezien en niet zomaar ‘een zwangere’.

  Dames bedankt…

 • Judith, David en Samuel schreef:

  Precies 3 weken voor de uitgerekende datum vond onze baby het tijd de wereld te gaan verkennen. Het plan om in het ziekenhuis te bevallen kon meteen de prullenbak in, zo’n haast had ons kindje. Zelfs de kraamzorg kon het niet op tijd redden! Dankzij het vakkundig optreden van Anne-Marie was alles voor een thuisbevalling binnen no-time gereed en konden wij snel de schrik achter ons laten en ons volledig op de bevalling concentreren. In een stortbevalling van iets meer dan een half uur konden wij onze zoon gezond en wel in onze armen sluiten.

 • Marlies schreef:

  De kei team Robijn
  1,2,3…
  Helemaal top zoals we tijdens onze 3 zwangerschappen zijn begeleid door het team van de kei. Een eerste bevalling is de spannendste, alles nieuw en heel veel vragen. De begeleiding was altijd goed, ik kon zowel tijdens als na mijn zwangerschap altijd bij jullie terecht met mijn vragen. En hoewel je bij een tweede en daarna ook nog een derde zwangerschap wel een klein beetje denkt te weten wat er gaat gebeuren kon ik met de vragen die ik had, goed terecht. Ook als het even niet loopt zoals gehoopt. De vlokkentest bij de tweede zwangerschap en de nipttest bij de derde. De tests werden goed uitgelegd maar belangrijker, er was steeds aandacht voor de emoties. Gelukkig bleek keer op keer alles goed en hebben wij nu drie gezonde kinderen. Wat we ook als prettig hebben ervaren is dat Lotte, Marieke en Anne-Marie niet zochten naar problemen tijdens de zwangerschap. Ging het goed, nou mooi. Ga zo door! Eén bevalling poliklinisch, één in het ziekenhuis en één binnen 1,5 uur thuis geboren. Geen kraamhulp in de buurt, maar onder aanvoering van Anne-Marie (net op tijd binnen) en met hulp van manlief, was de bevalling uiteindelijk goed te doen. En hoe leuk dat
  Anne- Marie bij de geboorte van al onze 3 kinderen aanwezig was. 3 heel verschillende bevallingen, alle drie even bijzonder en alle drie vertrouwd en gezellig met de verloskundigen van de Kei!

 • Sarah en Kevin van der Giessen schreef:

  Met plezier word ik in 2014 voor een 2e zwangerschap begeleid door Verloskundigenpraktijk de Kei, Team Robijn. Vanaf het eerste moment voelt het weer vertrouwd. Lotte, Anne-Marie en Marieke zijn ontzettend vaardig in hun werk en geven je alle persoonlijke aandacht en zorg.
  Onze dochter Jasmijn vond het heerlijk om te spelen in de spreekkamer. En als het zover was, mocht ze helpen bij de mama-controles.
  Anne-Marie heeft mij begeleid en gesteund tijdens de bevalling en heeft mij meer dan 100% vertrouwen gegeven dat het me weer gaat lukken! En gelijk heeft ze … op 17 oktober 2014 is onze zoon Benjamin geboren!

 • Margreet Opbroek schreef:

  Twee zwangerschappen en twee thuisbevallingen zijn begeleidt door Lotte, Anne-Marie en Marieke. Wat maakte dat die prachtige ervaringen extra bijzonder! Ze waren blij toen we het hartje zagen kloppen op de echo, stelden ons gerust als dat nodig was en deelden in ons geluk toen onze dochters gezond ter wereld kwamen. De zorg voor ons is al lang afgerond, maar ze zullen altijd deel blijven uitmaken van die mooie en bijzondere tijd!

 • Esther schreef:

  Lotte, Marieke en Anne-Marie zijn lieve fijne meiden die dag en nacht voor je klaar staan met advies, hulp, lieve woorden en luisterend oor!
  Dat vonden wij heel erg fijn. Door twee eerdere miskramen, waarbij ze er ook voor mij waren, was ik erg onzeker en angstig. Maar Lotte en Marieke gaven mij altijd het gevoel me te begrijpen en dat ik alles kon zeggen. Ik mocht zelfs elke week langskomen omdat het mij rust gaf.

  Na overgenomen te zijn door het ziekenhuis mocht ik ook gewoon blijven langskomen. En tijdens de kraamtijd was het fijn om af en toe even te kunnen praten. Heel erg bedankt, we hebben geboft met zulke fijne verloskundigen!

 • Annemiek schreef:

  Wat een feest te ontdekken dat we zwanger waren! Na de eerste van meerdere bloedingen stonden we al snel weer met beide benen op de grond. Het contact met Verloskundigenpraktijk De Kei was gelegd. Ik, volledig in paniek, werd snel teruggebeld en gerustgesteld. Mijn adres en polisnummer waren nog onbekend, maar dat stond de liefde en aandacht voor ons gezinnetje in wording niet in de weg.

  Het eerste contact was 100% representatief voor de resterende spannende weken, waaronder de negatieve uitslag van de combinatietest en meerdere onderzoeken in het WKZ. Ook toen ik vanwege zwangerschapsdiabetes volledig onder behandeling kwam van de gynaecoloog, hielden we contact. Lotte stond een uur na de bevalling zelfs aan mijn bed om onze dochter te bewonderen. Het was superfijn alle belevenissen met jullie te delen!

 • Sabrina de Wit schreef:

  Tijdens mijn zwangerschap ben ik begeleid door team Robijn (Vathorst). Al vanaf dag 1 had ik een goed gevoel over de praktijk.
  Er werd echt naar mij geluisterd en ook mijn partner werd overal goed bij betrokken.

  Op het moment dat er tijdens mijn zwangerschap iets gebeurde waar ik me druk om maakte kon ik altijd terecht met vragen en kreeg ik een geruststellend antwoord. Helaas kreeg ik in de loop van mijn zwangerschap een medische indicatie, waardoor ik in het ziekenhuis moest bevallen.
  Het ergste daarvan vond ik dat ik wist dat ik niet zou bevallen bij een van de vertrouwde gezichten van de verloskundigenpraktijk.

  Zij vonden dat zelf ook ontzettend jammer, maar bleven regelmatig bellen en kwamen zelfs in het ziekenhuis langs toen ik daar lag.
  Ook na de bevalling heb ik een goede begeleiding gehad waarbij goed gekeken werd naar mijn zoontje, maar ook naar mijn eigen gemoedstoestand.
  Kortom, ik heb echt een hele goed herinnering aan de begeleiding overgehouden.

 • Miriam Haacke schreef:

  Professioneel, zorgzaam, lief, deskundig, empatisch, realistisch, hedendaags, vol vertrouwen, wereldwonders…..

  Na een loodzware zwangerschap en tekenen van een postnatale depressie een verloskundige die bij je langskomt om een draagdoek uit te lenen voor je baby. Dan rustig de tijd neemt deze om te doen en uit te leggen. Voor haar misschien werk, voor mij het verschil tussen een dag op een zwarte wolk en een dag waarbij ik een heel klein zonnestraaltje zag. Heel even kan ik genieten van mijn dochter. Nu nog steeds een dag om nooit te vergeten. Dat maakt het verschil….

 • Lila, Sasa & Pooja schreef:

  Tijdens mijn zwangerschap zijn Lotte, Marieke en Anne Marie een echte steun voor mij geweest. Wat het voor mij nog specialer heeft gemaakt is het feit dat zij werken van uit hun hart. De betrokkenheid het meedenken en hun steun hebben mij enorm geholpen.

  Ondanks dat ik met 36 weken ben over gedragen naar het Meander ziekenhuis en met 39 weken ben ingeleid was Lotte bij mijn bevalling en was zij vooral een mentale steun voor mij. Dat niks voor deze dames te veel is, bleek ook toen ik thuis was en zij helemaal naar Soest kwamen voor de nazorg.

  Lieve Lotte, Marieke en Anne Marie nogmaals hartelijk dank voor jullie liefdevolle zorg en advies .

 • Niels & Marlies schreef:

  Helemaal top zoals we tijdens onze 3 zwangerschappen zijn begeleid door het team van de kei. Een eerste bevalling is de spannendste, alles nieuw en heel veel vragen. De begeleiding was altijd goed, ik kon zowel tijdens als na mijn zwangerschap altijd bij jullie terecht met mijn vragen. En hoewel je bij een tweede en daarna ook nog een derde zwangerschap wel een klein beetje denkt te weten wat er gaat gebeuren kon ik met de vragen die ik had, goed terecht. Ook als het even niet loopt zoals gehoopt. De vlokkentest bij de tweede zwangerschap en de nipttest bij de derde. De tests werden goed uitgelegd maar belangrijker, er was steeds aandacht voor de emoties.

  Gelukkig bleek keer op keer alles goed en hebben wij nu drie gezonde kinderen. Wat we ook als prettig hebben ervaren is dat Lotte, Marieke en Anne-Marie niet zochten naar problemen tijdens de zwangerschap. Ging het goed, nou mooi. Ga zo door! Eén bevalling poliklinisch, één in het ziekenhuis en één binnen 1,5 uur thuis geboren. Geen kraamhulp in de buurt, maar onder aanvoering van Anne-Marie (net op tijd binnen) en met hulp van manlief, was de bevalling uiteindelijk goed te doen. En hoe leuk dat Anne- Marie bij de geboorte van al onze 3 kinderen aanwezig was. 3 heel verschillende bevallingen, alle drie even bijzonder en alle drie vertrouwd en gezellig met de verloskundigen van de Kei!

 • Hester schreef:

  Betrokken, enthousiaste, vakkundige verloskundigen. Veel aandacht tijdens de zwangerschap, geboorte en na-controles. Nemen de tijd voor je, geven advies, bieden hulp, steun en pakken door op momenten dat het nodig is. Altijd bereikbaar in moeilijke periodes (9 miskramen, en één buitenbaarmoederlijke zwangerschap) en de spannende eerste periode van een nieuwe zwangerschap.Een extra tussentijdse echo of controle was geen enkel probleem = zorg op maat.

  Goede support en begeleiding tijdens de bevalling. En daarnaast niet onbelangrijk hele leuke, spontane meiden. Net zo blij als wij met het feit dat wij uiteindelijk twee prachtige, gezonde zonen mochten verwelkomen.

 • BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
  Doe de postcode check (alleen getallen):  
  Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.