Verloskundigenpraktijk Amersfoort

Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort is een praktijk met twee kleine teams. De Kei werkt al tientallen jaren als verloskundigenpraktijk in Amersfoort. In de jaren negentig vestigde de eerste verloskundige van praktijk De Kei zich in Amersfoort. Zij wilde persoonlijke zorg leveren en werkte in het begin met veel passie vanuit huis.

Waarom kiezen voor De kei verloskundigenpraktijk Amersfoort?

Steeds meer cliënten zochten de kleinschalige zorg van deze verloskundigenpraktijk in Amersfoort. De praktijk kreeg de naam De Kei, naar origine van De Keistad. Maar ook naar elke Keisterke vrouw die een kind op de wereld weet te zetten.


Elke verloskundige van verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort moet dichtbij haar werkplek wonen. Dus de verloskundige woont in Amersfoort of in de buurt ervan. Op deze manier zijn ze snel bij jou als client. Vaak fijn, soms broodnodig.

Gelukkig is De Kei altijd bij hun visie en missie gebleven. Met passievolle verloskundigen staan ze nog altijd klaar voor hun cliënten. Geen vraag is te gek, geen telefoontje is teveel. Even een extra huisbezoek door verloskundigenpraktijk De Kei bij hun client in Amersfoort is zo gebeurd.

Bij De Kei zijn ze altijd opzoek naar de juweeltjes binnen het vakgebied. Met een slaapkamer boven de praktijk trekt De Kei niet alleen verloskundigen uit Amersfoort, maar uit het hele land. Elke verloskundige die wil komen werken bij verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort moet passen binnen de visie en missie van de praktijk. Zo houdt De Kei zijn kwaliteit hoog. Passie, liefde, rust, een luisterend oor, een goed gevoel, elke verloskundige bij verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort moet alles hebben. Met een beetje minder nemen ze geen genoeg. Daarnaast moet de verloskundige goed kunnen samenwerken. Uiteindelijk kan er alleen maar een goede sfeer voor jou als client ontstaan als het team van verloskundigen het samen fijn hebben. Elkaar vertrouwen, dezelfde visie hebben en een klik met elkaar hebben is van essentieel belang. De verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort hebben het goed met haar collega’s onder elkaar. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heeft één verloskundige van verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort al een mooie lange reis gemaakt, een ander een sabbatical genomen om even op te laden en een derde verloskundige nam extra lang zwangerschapsverlof. Ze kwamen vol energie en passie weer terug. Ook zijn er regelmatig uitjes of feestjes voor de verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort, zoals een teamdag, sinterklaasfeest en een nieuwjaarsborrel.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort. Elke verloskundige bij verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort blijft goed up-to-date. Met regelmatig scholingen zowel informatief als interactief blijft de kwaliteit hoog. Ze oefenen samen en evalueren regelmatig de zorg. Bij verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort heerst een open sfeer. Klaarstaan voor elkaar met tips en tops vinden ze erg belangrijk. Elkaar complimenteren, maar ook aanspreken op de gegeven zorg is heel normaal. Van elkaar leren zorgt voor groei en dat is waar De Kei voor staat.

Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort houdt ook van een goede omgevingssfeer in de praktijk. Een fijne ruimte voor de client om te moeten wachten en rustgevende spreekkamer is essentieel. Een wachtkamer waar interessante boeken te vinden zijn en nuttige tips en tricks op het digitale scherm staan, is een prettige plek om even te moeten wachten. Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort neemt de tijd voor hun cliënten. Als dat betekent dat er even iets meer tijd nodig is dan gepland, dan neemt de verloskundige hier de tijd voor. Bij de volgende client wordt er ook weer de nodige tijd genomen. Snel een controle doen om tijd in te lopen is er bij De Kei niet bij. Soms is een simpele controle genoeg, soms is een langer gesprek nodig. De cliënt krijgt wat ze nodig heeft bij verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort. Sluit de zorg niet aan, dan hoopt verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort dat de open sfeer ervoor zorgt dat het bespreekbaar is.

Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort streeft naar een optimale vertrouwde sfeer. Een sfeer waar een ieder zich goed voelt en open gecommuniceerd kan worden. Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort doet haar uiterste best aan te sluiten bij haar client. Gelukkig kunnen ze zeggen dat er genoeg ruimte is om aan de verloskundige terug te koppelen als iets niet goed voelt. Samen wordt gezocht naar een plan dat wel aansluit bij beiden. De client loopt hierdoor tevreden en met een goed gevoel de praktijk uit. De Kei streeft naar een sfeer waarin alles besproken kan worden. Intiem, schaamte en schuldgevoel, het bespreekbaar maken lucht zoveel op en kan de zorg vaak naar een hoger level tillen. Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort ziet dit als een zeer belangrijk onderdeel in de zorg. Als de client zich goed voelt, komt dit de zwangerschap, bevalling en kraamperiode altijd ten goede. Een gezonde moeder en kind (en gelukkige vader) is van fundamenteel belang bij De Kei. Niet alleen de client wordt hier blij van, ook iedereen binnen verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort gedijt hier het beste bij. Samen staan we sterk. Zowel met de client als met de collega’s.

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.