Vorige pagina

Save the date: VIP Night Prénatal Hearts in Amersfoort

Save the date!
Yay, onze VIP Night komt er weer aan! De Vip Night bij Prénatal Hearts in Amersfoort biedt jou de kans om te profiteren van exclusieve aanbiedingen, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kan je genieten van een lekker alcoholvrij welkomstdrankje. Ook zijn er verschillende productdemonstraties, krijg je gratis advies, en zijn er leuke activiteiten voor jou. Als kers op de taart ontvangen de eerste 50 klanten vanaf 17.00 uur bij besteding vanaf €50,- een goedgevulde goodiebag! Hierin zitten de leukste musthaves voor jou en je kindje.  Ook ontvang je bij aankoop van een autostoel en/of kinderwagen altijd een goodiebag. Kom wel snel, want als de goodiebags op zijn, zijn ze ook echt op!

De VIP Night vindt woensdag 4 november van 17.00 tot 21.00 uur plaats te Prénatal Hearts. Dit is ons grootste filiaal, met de meeste producten. Zo kan je alle producten halen voor jou en je kleintje. Het adres kan je onderaan deze blog vinden. Vanaf 17.00 en 19.00 uur worden er goodiebags uitgedeeld aan de eerste vijftig klanten bij minimale besteding vanaf €50,- én bij aankoop van een autostoel en/of kinderwagen.

Wat is er allemaal te doen?
Behalve de fijne aanbiedingen kan je al je vragen stellen aan grote merken als Mutsy, Bugaboo, Joolz en Noppies. Ook zullen zij productdemonstraties én sneak previews van hun nieuwste producten geven! Verder zijn er nog enorm leuke activiteiten voor jou. Zo kan jij advies vragen over je zwangerschap op onze entresol, kan je bij Verloskundigenpraktijk De Kei tussen 19-20 uur (gratis) naar het hartje van jouw verwachte kindje luisteren, en kan je heerlijk relaxen bij een zwangerschapsmassage van Praktijk Patricia Dijkema. Daarnaast kan je je mooie bolle buik laten bellypainten door de De Kraamvogel, voor maar €20,-! Voor klanten van de Kraamvogel is het zelfs maar €10,-. Ten slotte maakt Koterfoto op deze speciale avond voor €10,- een professionele foto van jezelf, je kleintje of je mooiere zwangere buik. Na afloop krijg je een gratis afdruk van 20×30, samen met een cadeaubon t.w.v. €10,-.

Onze exclusieve aanbiedingen
–        20% korting op alle kleertjes voor je kleintje, én voor jou!
–        20% korting op al het speelgoed
–        20% korting op het gehele BabyBjörn assortiment
–        Maxi-Cosi Rodifix 2015 (verkrijgbaar in meerdere kleuren), van €199,- voor €149,-
–        50% korting op een box kleed bij aankoop van een box
–        Prénatal meegroeistoel (verkrijgbaar in meerdere kleuren), van €59.99 voor €45,-
–        Prénatal campingbedje Dirk Draak (turqoise), van €44.99 voor €40,-
–        Autostoel voetenzak GR0 bosdieren, van €15,- voor €10,-

Lees hier de actievoorwaarden van deze aanbiedingen.

Adres Prénatal Hearts
Prénatal Hearts
Euroweg 100 (naast de Ikea)
3825 HD te Amersfoort-Vathorst

 

http://www.prenatalblog.nl/save-the-date-vip-night-prenatal-hearts-in-amersfoort/

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2023 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.