Kraamzorg Amersfoort, lees hier wat ze doen!

Bij Verloskundigen De Kei ben je aan het goede adres voor de gehele zorg rondom het krijgen van een baby. Na je
baby ligt in de armen, verloskundigen Amersfoort helptaanmelding plannen we een echo in en kom je voor een intake gesprek. We hebben veel tijd en samen nemen we door wat je allemaal moet regelen. Zo helpen we je er vroeg aan herinneren dat je kraamzorg mag gaan regelen. Verloskundigen De Kei in Amersfoort werkt met heel veel kraamzorg  in Amersfoort samen. Zo nodig geven we je tips welke kraamzorgorganisatie het beste bij jouw wensen past.  Als je baby geboren is , erken wij nauw met hen samen. Het is voor ons dus ook een pré als jij een fijne kraamzorg hebt. Een goede kraamverzorgster betekent meer ontspanning en dus meer genieten. Goede kraamzorg in Amersfoort is goud waard!

Welke kraamzorg moet je kiezen?

Verloskundigen De Kei werkt al tientallen jaren in Amersfoort. In al deze jaren werken wij samen met kraamburo’s in Amersfoort. Wij kennen ze dus allemaal. De grotere kraamorganisaties, de kleine kraamburo’s. We hebben ze allemaal zien komen en sommigen zien gaan. Door onze nauwe samenwerking kennen we de kraamverzorgsters goed. Zij weten wanneer ze even moeten bellen en weten dat ze altijd mógen bellen. Even sparren over goede zorg, twijfels of moeilijkheden. Voor De Kei is geen vraag te gek. En dat weet de Kraamzorg in Amersfoort. Stel dat een extra bezoekje  nodig is, dan is dat zo geregeld. 

Wat doen ze tijdens de bevalling?

Kraamzorg ondersteunt ons als verloskundigen tijdens de bevalling en de kraamtijd. Zij assisteert bij het laatste stukje van de bevalling. Als de baby er is, helpt zij de kersverse mama met voeden, het aankleden en douchen en aankleden van de mama. Daarna regelt ze wat lekkers en natuurlijk de beschuit met muisjes. Ook als je poliklinisch wilt bevallen, komt er een Kraamzorg naar Amersfoort. Hoe vlot de kraamzorg er moet zijn is afgesproken in een Landelijk Protocol. Bij de bevalling komt de kraamzorg niet altijd uit Amersfoort. Zij zorgen ervoor dat ze binnen de normtijd aanwezig zijn bij de bevalling. Zo heeft Verloskundigenpraktijk De Kei altijd professionele kraamzorg als hulp bij de bevalling. 

Wat doen ze in de kraamweek?

Wij als verloskundigen houden in de gaten of jij goede kraamzorg krijgt. In de kraamweek vragen wij regelmatig hoe het gaat. Jouw kraamverzorgster is elke dag aanwezig. Zij houdt in de gaten of het medisch goed gaat met jou en je baby. Als ze het niet vertrouwt dan trekt ze aan de bel bij ons als verloskundigen. Soms is een extra huisbezoek nodig. Jouw kraamzorg wil altijd weten hoe je nacht geweest is. Ze noteert het aantal plas en poepluiers van je baby. Controleert de temperatuur en kijkt of de baby voldoende drinkt. Ze telt het aantal voedingen en weegt je baby. De kraamzorg controleert jouw baarmoeder, je eventuele hechtingen en jouw temperatuur. De kraamzorg Amersfoort zorgt ook voor voldoende rust. Ze zal je adviseren om te slapen tussen 12-15uur. Als je genoeg slaap hebt gehad, is je kraamweek veel aangenamer. In deze week leer je veel en moet er veel gebeuren. De verse papa moet de aangifte regelen en wordt vaak op pad gestuurd voor verschillende boodschappen. Superfijn is dat de kraamzorg in Amersfoort precies weet wat er wanneer gedaan moet worden.

Wat doet je verloskundigen in de Kraamweek?

Jouw verloskundige komt heel graag bij je langs in de kraamweek. We horen heel graag hoe het met jullie gaat,baby aan de borst, kraamzorg Amersfoort helptwat je denkt, voelt en beleeft. Een baby krijgen is een Big Life Event en een emotionele rollercoaster. Je verloskundige van De Kei in Amersfoort komt om de dag bij je kijken. Ze wil alle controles zien en kijkt daarmee of het goed gaat met jou en je baby. Maar ook hoe jullie de bevalling ervaren hebben. Jouw verloskundige van De Kei heeft hier alle tijd voor, want alleen als je gehoord wordt voel je wat je voelt. Hiermee maken jullie de beste start met je kindje. Samen met de Kraamzorg houden we jullie in de gaten op een professionele en liefdevolle manier. Wist je dat jouw oudere kindje mee mag helpen met de baby in bad doen? Ook verwend de kraamzorg jullie allemaal met lekkere ontbijtjes, fruitmomenten en een lunch. De Kraamweek moet toch een beetje een feestje zijn. 

Kraamzorg komt niet uit Amersfoort?

Vooral in drukke tijden kan een kraamverzorgster soms van verder weg komen. Voor jullie geen probleem, de kraamzorg zorgt ervoor dat ze op tijd is. Heel soms is het zo druk dat ze twee gezinnen moet verzorgen op één dag. Niet leuk als je eigenlijk meer zorg wilt, maar soms kan het helaas niet anders. De uren dat de kraamzorg er dan is, zal ze extra hun best doen voor jullie. Geef ook goed aan wat jullie nodig hebben en belangrijk vinden. Soms kan je ook extra hulp vragen van familie of vrienden om je heen. Iemand die even stofzuigt, je oudere kind mee op pad neemt of het avondeten verzorgt. Omstanders doen graag iets voor jullie!

Kraamzorg uit Amersfoort

Komt jouw Kraamzorg wel uit Amersfoort dan heeft ze vaak een berg aan tips voor jullie. Handig! Ze weet precies waar ze een kolf kan huren en wie je kan bellen als je lactatiekundige hulp nodig hebt, Maar elke kraamzorg heeft een berg aan tips en tricks voor jullie. Wat is de handigste manier om je baby in bad te doen, hoe zorg je ervoor dat je baby veilig ligt als jij gaat douchen. Maar ook een leuke traktatie voor je oudere kind, trucs om bezoek het huis uit te krijgen als ze te lang blijven, etc. 

Hoe zit het met de vergoeding?

Gelukkig wordt een groot deel van de kraamzorg uren in Amersfoort vergoedt. Je moet alleen zelf een kleine bijdrage betalen. Dit is niet je eigen risico, maar dus een aparte eigen bijdrage. Deze bijdrage is per uur, een vast tarief. Hoe meer uren je krijgt, hoe mee je dus moet bijbetalen. Heb je een uitgebreider verzekeringspakket, dan worden mogelijk ook de eigen bijdrage vergoedt.  Kan je jouw verzekering upgraden? Reken dan goed uit wat je per maand meer moet betalen. Bekijk hoeveel het je kost als je dat niet zou doen, wat moet je dan zelf betalen? Zo weet je snel of het de moeite is om een hoger verzekeringspakket te nemen. 

Tot slot

In dit stuk heb je gelezen dat de kraamzorg helpt tijdens de bevalling en in de kraamweek. Jouw verloskundigen van De Kei Amersfoort helpen graag met het kiezen van een goed buro voor jou. Het gaat er tenslotte om dat jullie een zo fijn mogelijke start maken met jullie nieuwe kindje. 
Meld je aan bij De Kei.

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.