Als je een kinderwens hebt kun je met ons contact opnemen voor een afspraak op het kinderwensspreekuur.

Veel problemen in de zwangerschap en mogelijk later in het leven van het kind hebben een oorsprong in de eerste aanleg van het embryo en de placenta. Door een gezonde leefstijl van beide partners kun je de omstandigheden waaronder je zwanger wordt en de zwangerschapsuitkomst voor jezelf en je kind positief beïnvloeden. Een gezonde leefstijl van jullie beide kan de kans op complicaties verkleinen. Je hebt minder kans op problemen tijdens de zwangerschap, bevalling, in de kraamtijd, maar ook in het latere leven van je kind. Het gaat hierbij om aspecten als alcoholgebruik, voeding, medicijnen, mogelijke risicofactoren in de familie en gebruik van foliumzuur.

Voor wie?
Iedereen die een kinderwens heeft. Het maakt niet uit of je wel of geen kinderen hebt, je nog anticonceptie gebruikt of een miskraam hebt meegemaakt. Het beste kan je samen komen, zo onthouden jullie zoveel mogelijk informatie.

Aanmelden:
De afspraak is met beide partners en duurt ongeveer ¾ uur. U kunt voor informatie of een afspraak bellen met onze assistente: 033-4801880. We vragen je altijd om voor het consult de zwangerwijzer vragenlijst in te vullen.

Kosten:
De kosten zijn dertig euro per afspraak. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze zorg.

Scholing:
De verloskundigen van onze praktijk hebben speciale scholingen gevolgd voor het kinderwensspreekuur. Middels een lang voorbereidingstraject zijn zij goed in staat optimaal advies te kunnen geven. Begin 2007 is de praktijk met dit speciale spreekuur begonnen, waardoor de verloskundigen inmiddels veel praktijkervaring hebben opgedaan.

Websites:
www.strakszwangerworden.nl
www.zwangerwijzer.nl
https://www.24baby.nl

Do’s and donts
Menstruatie cyclus

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.