Persoonlijke zorg, tijd en aandacht staan in onze begeleiding centraal. Het gaat er immers om dat er een prettige sfeer ontstaat in de maanden die komen. Een sfeer waarin je je thuisvoelt. En daarin zijn onze verloskundigen een kei. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes in het laten ontstaan van een mooie, dierbare tijd. Daarnaast leveren we uiteraard zorg van de hoogste kwaliteit. Onze verloskundigen worden regelmatig geschoold!

Harmonieus contact
De zwangerschap, de bevalling, alles wat ermee in verband staat moet zo fijn en harmonieus mogelijk voor jullie kunnen verlopen. Daar is de begeleiding van De Kei op gericht. Op het ontstaan van een persoonlijk contact en onderling vertrouwen. Uiteraard nemen we daarmee de kleine en de soms ook wat grotere ongemakken in de zwangerschapsperiode niet weg, maar we richten ons er wel op dat er een sfeer ontstaat waarin je je prettig zult voelen. Een sfeer waarin we goed met elkaar kunnen samenwerken en alles met elkaar kunnen bespreken. Een sfeer ook waarin, net als de baby, de onderlinge band tussen jullie en ons met de dag groeit.

Luisteren naar je lichaam
In de zwangerschapsperiode en bij de bevalling zijn je eigen beleving, je wensen en wat je wel en niet kunt voor ons het allerbelangrijkst om op te letten. Want al is zwanger zijn niet te leren, wat wel valt te leren, is te luisteren naar je lichaam. En daarbij kunnen onze verloskundigen je op allerlei manieren helpen en ondersteunen.

Advies en informatie
Een ander element waar we in onze begeleiding uitgebreid tijd aan besteden, is het vertrekken van informatie. Dit is vooral van belang om te kunnen begrijpen wat er op welk moment in de zwangerschapsperiode met jullie gebeurt. Maar op grond van die informatie is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een weloverwogen keuze te kunnen maken in zaken, zoals de wijze van bevallen of het geven van borstvoeding. Dus buiten het laten ontstaan van een goed persoonlijk contact, besteden wij van De Kei ook veel tijd aan het geven van informatie en advies en het beantwoorden van vragen.

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.