Vorige pagina

Eigen echoscopiste

Medisch Centrum Vathorst verloskundigen De Kei echo apparaat, echo foto

Enkele van onze verloskundigen maken ook echo’s. Dat gebeurt in elk team op de eigen lokatie in Amersfoort. Dus lekker dichtbij. Het gaat hierbij om de vitaliteitsecho, de termijnecho, de groeiecho’s en de liggingsecho. Het blijkt dat er zoveel echo’s gemaakt moeten worden, dat onze eigen verloskundigen deze niet allemaal in hun eigen spreekuren kunnen doen. Onze verloskundigen willen jou als zwangere namelijk ook graag tijdens de gewone controles zien om een vertrouwensband op te kunnen bouwen.

De Kei heeft daarom een eigen echoscopiste aangetrokken. Echoscopiste Miranda Kanselaar maakt op beide lokaties echo’s. De ene week bij Team Jade en de andere week bij Team Robijn. Meestal doet zij dit op dinsdag.

Het blijkt een groot succes. Onze zwangeren ervaren deze echo’s in onze eigen praktijk als erg prettig en vertrouwd. De lijnen zijn kort en overleg is snel geregeld. Wil je ook een echo in onze eigen praktijk? Bel dan gerust onze assistente om te overleggen, telefoonnummer 033-4801880.

 

 

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):Copyright © 2024 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.