Kraamzorg Amersfoort

Verloskundigen De Kei werkt nauw samen met de kraamzorg in Amersfoort. Al vroeg in de zwangerschap gaat de client op zoek naar een goede kraamzorg in Amersfoort. De Kei helpt elke nieuwe zwangere hieraan te denken en geeft zo nodig tips. Als verloskundigen werken wij intensief met hen samen. Zowel tijdens de bevalling als in de kraamperiode. Onze verloskundigen vinden een goede samenwerking erg belangrijk. Als zij namelijk makkelijk samenwerken, merk jij dat als client gelijk. Een prettige sfeer en een vloeiend beleid bepaalt de sfeer in het gezin. Goede kraamzorg in Amersfoort is goud waard!

Alle kraamzorg in Amersfoort die met ons samenwerken kennen ons goed. Ze weten van elkaar hoe ze werken en overleggen laagdrempelig. De kraamzorg in Amersfoort weet De Kei goed te vinden. Geen vraag is te gek. Verloskundigen De Kei is voor het afstemmen van beleid, voor het maken van plannen die voor hen allemaal (inclusief de client!) goed voelen. Een extra bezoekje van de verloskundige is geen probleem.

Bij de bevalling komt de kraamzorg niet altijd uit Amersfoort. Zij zorgen ervoor dat ze binnen de normtijd aanwezig zijn bij de bevalling. Zowel bij een thuis als bij een poliklinische bevalling heeft Verloskundigenpraktijk De Kei hulp van een professionele kraamzorg werkzaam in Amersfoort. Zij assisteert de verloskundige bij handelingen en legt alles klaar voor de geboorte van de baby. Als de baby geboren is assisteert de kraamzorg bij de voeding, het aankleden van de baby en het douchen en aankleden van de verse mama. Ook regelt de kraamzorg wat lekkers om te drinken en de traditionele beschuit met muisjes.

Bijna alle Kraamzorg in Amersfoort is van hoge kwaliteit. Je verloskundige houdt dit in de gaten. De kraamzorg is elke dag bij jou als vers gezin aanwezig, vanaf het moment dat je thuis bent. Zij verzorgt de belangrijkste zaken zoals medische checks. Denk hierbij aan het checken van de temperatuur van de moeder en de baby, het aantal plas en poepluiers van de baby en de hechtingen van de moeder. Daarnaast luistert ze altijd naar het verloop van de zwangerschap en bevalling. Ze houdt de emotionele toestand van de moeder in de gaten, soms is de bevalling best pittig geweest. Kraamzorg in Amersfoort zorgt ook voor rust in het gezin. Er moet veel geleerd worden, maar er moet ook veel verwerkt worden. Papa’s zijn best druk met allerlei boodschapjes, waar onze kraamzorg in Amersfoort goede adressen voor weten. Zo moeten er vitamines gehaald worden, maar moet de verse papa ook een afspraak maken bij de gemeente voor de geboorteaangifte. Kraamzorg die bekend is in Amersfoort weten precies hoe dit allemaal geregeld moet worden.

De verloskundige van De Kei komt om de dag bij het nieuwe gezin kijken en checkt wat de kraamzorg, werkzaam in Amersfoort, gecontroleerd en genoteerd heeft. Ze nemen altijd de bevalling door en willen weten hoe het met het gezin gaat. Hier neemt De Kei de tijd voor. Als zij echt willen weten hoe het gaat in het gezin, is daar tijd en aandacht voor nodig. Is er extra tijd nodig, dan is dat altijd te regelen. Ze hebben liefde voor het vak, de verse ouders en de pasgeboren baby’s. Ook vergeten zij de aanwezige andere kinderen niet. Daar is de kraamzorg in de gezinnen in Amersfoort ook altijd goed in. Andere kinderen worden betrokken in de zorg, mogen meehelpen met de baby in bad doen en krijgen, net als papa en mama, een lekker schaaltje fruit. Het is feest voor iedereen.

Ook al komt de kraamzorg van verder weg, als de kraamzorg eenmaal in Amersfoort is dan heeft ze alle tijd voor het gezin. Samen met De Kei bekijken ze hoeveel uren er nodig zijn in het gezin. Soms is dat meer, soms is dat minder. Dat is vaak afhankelijk van het aantal vrije dagen van de verse vader en de hulp van familie en vrienden.

Kraamzorg die bekend zijn in Amersfoort kunnen vaak net extra tips geven. Die kraamzorg weten bijvoorbeeld precies waar in Amersfoort een goede kolf gehuurd kan worden en wie fijne lactatiekundige zijn. Gelukkig heeft de kraamzorg altijd een berg handigheden voor het gezin. Slimme traktaties voor het oudere kind op het kinderdagverblijf of op school, trucjes om familie en vrienden snel het huis uit te krijgen als er rust nodig is of slimmigheden om elke avond een kant en klare maaltijd op tafel te hebben.

Zorgverzekeraars vergoede kraamzorg in Amersfoort. De eigen bijdrage wordt afhankelijk van het pakket van de verzekerde vergoedt. Kijk goed welk pakket er passend is voor jou, hoeveel het je extra kost en hoeveel het je kost als je het zelf zou betalen. Dit kan per jaar verschillen.

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):Copyright © 2021 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.