Verloskundige Vathorst

Verloskundigenpraktijk De Kei is een praktijk met twee kleine teams. De Kei werkt al tientallen jaren als verloskundige in Amersfoort. In de jaren negentig vestigde de eerste verloskundige van De Kei zich in Amersfoort. Zij wilde persoonlijke zorg leveren en werkte in het begin met veel passie vanuit huis.

Steeds meer cliënten zochten de kleinschalige zorg van deze verloskundige in Amersfoort. De praktijk kreeg de naam De Kei, naar origine van De Keistad. Maar ook naar elke Keisterke vrouw die een kind op de wereld weet te zetten.
In 2005 waagde verloskundigenpraktijk De Kei de sprong naar Vathorst. In een kleine portocabin startte zij verloskundige zorg voor clienten in Vathorst. In de tijd zonder server reed de verloskundige regelmatig vanuit Vathorst naar Schothorst om de computers met elkaar te synchroniseren.

De verloskundige zorg in Vathorst groeide en al snel vonden de verloskundige van De Kei dat het aantal verloskundigen binnen de praktijk teveel werd. Ze splitsten De Kei in twee nieuwe verloskundige team. Eén team voor zorg in Amersfoort Noord en één team in Vathorst. De twee teams kregen ieder een Keien naam, namelijk naar de steen Jade en de steen Robijn. De verloskundige van Team Jade houden spreekuur in Schothorst en van Team Robijn in Vathorst.
Al snel werd de portocabin te klein en werd er een grotere geplaatst met meer praktijkruimtes voor oa huisartsen, de tandarts, fysiotherapie en het consultatieburo. Goede zorg dichtbij elkaar.
In 2010 was de nieuwbouw klaar en konden ze met alle disciplines verhuizen naar het Medisch Centrum Vathorst, zo ook de verloskundige van De Kei in Vathorst.

Samenwerken was nog nooit zo makkelijk. Met alle disciplines in één gebouw lopen ze zo even bij elkaar binnen. Dit komt de verloskundige zorg in Vathorst ten goede. De client is bij De Kei in goede handen.
Gelukkig is De Kei altijd bij hun visie en missie gebleven. Met passievolle verloskundigen staan ze nog altijd klaar voor hun cliënten. Geen vraag is te gek, geen telefoontje is teveel. Even een extra huisbezoek door de verloskundige bij hun client in Amersfoort of Vathorst is zo gebeurd.

Elke verloskundige van De Kei moet dichtbij haar werkplek wonen. Dus de verloskundige woont in Amersfoort of in de buurt ervan. Twee verloskundige van De Kei team Robijn wonen zelfs in Vathorst. Op deze manier zijn ze snel bij jou als client. Vaak fijn, soms broodnodig.

Elke verloskundige van De Kei houdt ook van een goede sfeer in de praktijk. Toen de verloskundige van De Kei in Vathorst eindelijk uit hun saaie portocabin spreekkamer konden verhuizen naar het prachtige Medisch Centrum Vathorst hebben ze er een fijne spreekkamer van gemaakt. Rustige kleuren, zachte vormen, een muur met een prachtige zwangere buik erop, een speelplank voor de kleintjes en een nis voor verse bloemen. Van die verse bloemen worden de verloskundige in Vathorst elke dag weer blij.

De wachtkamer in het Medisch Centrum deelt de verloskundige van De Kei in Vathorst met andere disciplines. Lange tijd was de sfeer in de wachtkamer niet zoals de verloskundige van De Kei prettig vinden. In 2018 kregen zij het startsein om deze ruimte onder handen te mogen nemen. Met rustige en warme kleuren, lage zachte stoelen, stoelen aan een leestafel en barkrukken aan een houten bar creëerden zij een wachtkamer die voor iedereen fijn is. Ook hier is aan de kleintjes gedacht met een speeltafel met speelgoed. Ook zijn er interessante boeken te vinden en staan er nuttige tips en tricks op het digitale scherm. Het is een prettige plek om even te moeten wachten op de verloskundige van De Kei in Vathorst.

Elke verloskundige bij De Kei, ook in Vathorst, neemt de tijd voor hun cliënten. Als dat betekent dat er even iets meer tijd nodig is dan gepland, dan neemt de verloskundige hier de tijd voor. Bij de volgende client wordt er ook weer de nodige tijd genomen. Snel een controle doen om tijd in te lopen is er bij De Kei niet bij. Soms is een simpele controle genoeg, soms is een langer gesprek nodig. De cliënt krijgt wat ze nodig heeft bij elke verloskundige van De Kei in Amersfoort en Vathorst. Sluit de zorg niet aan, dan hoopt elke verloskundige van De Kei dat de open sfeer ervoor zorgt dat het bespreekbaar is.


De verloskundige in Vathorst verzorgd ook heel vroege ochtend spreekuren en avondspreekuur. Zo proberen de verloskundige in Vathorst nog beter aan te sluiten bij hun cliënten.


Als je zwanger bent wil je de beste zorg voor jou en je baby. Tenslotte zijn het negen heel bijzondere maanden in je leven. Bij De Kei staat persoonlijke zorg, tijd en aandacht centraal. Het gaat er immers om dat er een prettige sfeer ontstaat in de maanden die komen. Een sfeer waarin je je thuisvoelt.

BIJ WELK TEAM KAN IK TERECHT?
Doe de postcode check (alleen getallen):
Copyright © 2023 Verloskundigenpraktijk De Kei | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.